Unge

Er du mellem 13-23 år, og har problemer med rusmidler såsom hash, kokain, ecstacy el. lign. & vil du gerne have hjælp til at stoppe? Så er Ungerådgivningen måske noget for dig. 

Der kan være mange grunde til, at rusmidler er blevet en fast del af din hverdag. Oftest oplever vi at stress, ADHD, ensomhed, angst, en følelse af at være utilstrækkelig, eller kaos hjemme ved ens forældre kan fastholde en i et misbrug. Men der kan være mange andre grunde til, at rusmidler er blevet en fast del af din hverdag. I Ungerådgivningen står vi klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker dette.

I Ungerådgivningen tager vi udgangspunkt i dig og dine behov. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvordan dit forløb kommer til at se ud sammen med en misbrugsbehandler.

I Ungerådgivningen tager vi ikke urinprøvekontrol. Vi er interesserede i, at du møder op. Det betyder, at du kan møde op uanset, hvordan din dag har været, og om du er påvirket. I løbet af dit forløb vil du modtage gavekort, når du møder op. Dette fortæller vores misbrugsbehandler dig meget mere om.

Hvis du ønsker et forløb hos Ungerådgivningen, skal du spørge dine forældre eller evt. din sagsbehandler på kommunen.

Hvis du vil vide mere om vores behandlingsmetode, kan du læse mere under Projekt MOVE.

Scroll Up